Nejnovější recenze ze sekce Dudlíky
- Krásná barva.
- Zajímavý design.
- Malá si ho hned dala do pusy a nebyl problém při přechodu z jiné značky.
- Skvěle se myje a čistí.
- Skvělá krabička na přenášení dudlíku.
- Malý výběr barev.
- Možná bych uvítala i koupi jednoho dudlíku.
Nazýván jako Odvykací dudlík. Naprostá spokojenost.
- Hezký tvar
- Miminko rádo přijme tento typ dudlíku (alespoň to mé)
- Svítivost ve tmě
Pro svého prvního syna jsem kupovala dudlíky pouze od značky NUK. Přijal je pěkně a do cca roka a půl nám kolikrát zachránily pohodovou noc. Pak jsme se jich vzdali a od té doby jedeme úplně bez. Teď čekáme druhého prcka, tak budeme zkoušet stejnou metodu.
Jak už jsem psala jinde, jedná se o klasický tvar Nuk dudlíku, na kterém vyrostl 1. syn a druhý tento tvar dudlíku také preferuje. Jen cena by mohla být podstatně nižší.
Klasický Nuk dudlík. Vyrostl na něm 1. syn a druhý také dává přednost této značce (potažmo tvaru těchto dudlíků). Jiné nekupujeme.
Krásný dudlík, je skvělý jak v mezerach jde vidět když se dítě za dudlanem směje ;D jiný už nechce
Tento tvar dudlíku mimi zatím nechce.
Bohužel ho mimčo nechtělo.
První dudlík, který naše mimi přijalo.
Bohužel ho mimčo nechtělo.
MAM dudlíky, lahvičky jsou bezkonkurenční.
Byl to darek a libil se
- Splnilo očekávání
- Zakoupili jsme rovnou dvě balení dudlíků a velká spokojenost:)
- DÁREK ALE VYPADÁJÍ KRÁSNĚ
krásný design
krásný design
- jediný který miminko moje chce :-)
- Lehký, pevný a slušivý výrobek.
Ve skutečnosti vypadá lépe, než na fotografii. Dudlík je lehký, prohnutý štítek z průhledného polyakrylátu je zdobený třpytkami, silikonová savička je na rozdíl od některých konkurenčních produktů příjemně měkká a větší třešinka brání neustálému vypadávání z úst, jako se to stává u dynamických, ortodontických, anatomických a všech těch dalších tvarů.
Doporucuji tyto dudliky. Vzhledove jsou krasne a syn je s nimi velmi spokojeny
- pružný
- z jednoho kusu
- kvalitní
- Dodává se s krabičkou pro sterilizaci v mikrovlnné troubě
Je to nejlepší dudlík, jaký jsem vyzkoušela. Jelikož je pružný, dítě z něj nemá otlačené tvářičky i když dudlá celou noc. Díky tomu, že je vyroben z jednoho kusu v něm po vyvaření nezůstává voda.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]